CPNT BRAȘOV &
ASOCIAȚIA SPORT MONTAN SĂCELE
Cine suntem?


Suntem o colaborare frumoasă de oameni care au crescut împreună, cu aceleași valori, care am învățat să ne bucurăm de natură în mod responsabil și ne dorim să dăm mai departe aceleași lucruri frumoase care ne-au unit: prietenie, multă muncă și bucuria de a face mișcare în natură.

CPNT

Clubul pentru Protecția Naturii și Turism Brașov (CPNT) este o organizaţie nonguvernamentală care acţionează în sprijinul protejării mediului şi practicării turismului ecologic. Având în vedere că avem natura atât de aproape, profităm și desfășurăm activități în munți ca Postăvaru, Piatra Mare, Piatra Craiului, Bucegi, Făgăraș și nu numai.

Majoritatea proiectelor derulate de CPNT se focalizează pe promovarea participării publice în activităţile asociaţiei noastre şi a accesului liber la informaţiile de mediu, precum şi pe încurajarea şi promovarea planurilor de dezvoltare locală durabilă.

Activităţile noastre includ campanii de educaţie eco-civică a populaţiei dar și activități sportive și de aventură, cum ar fi Brașov Marathon, Marathon 7500 sau Propark Adventure Race. În paralel ne-am ocupat de amenajarea traseelor turistice din Judeţul Braşov şi de organizarea cursurilor cu specific montan.


Asociația Sport Montan Săcele

Asociația Sport Montan Săcele este formată din iubitori ai muntelui și ai sportului, cu o experiență vastă în domeniul organizării evenimentelor sportive și care au ca principal scop, promovarea activităților sportive în natură. În același timp, dorim să aducem un plus societății în care trăim prin promovarea depasirii limitelor, într-un mod sustenabil și petrecerea timpului liber în comuniune cu natura.